25-09-2017

Fem 20 anys i ho celebrem com cal

Fem 20 anys i ho celebrem com cal
Aquest curs escolar 2017-2018 fem 20 anys. Portem 20 anys oferint teatre escolar per a escoles i instituts i estem molt agraïts que la vostra fidelitat sigui la que ens ha permès seguir aquí tant de temps, i el que ens queda...
Per això, en ser gràcies a vosaltres que el nostre camí s'ha convertit en llarg, sòlid i estable; és amb vosaltres que volem celebrar el nostre 20è aniversari. Preparats? ... Hi ha un regal per a tots els nostres clients! Hem arribat a un acord amb Flip Experiències Educatives perquè us proveeixin de cursets i materials, d'acord al vostre departament i etapa educativa.

Les promocions són les següents:

Si has contractat una de les nostres obres per als vostres alumnes d'educació primària, et regalem un projecte de curs per prevenir el bullying i treballar la integració a l'aula al llarg d'un trimestre.

Si has contractat la nostra obra de teatre en francès per a secundària, pots accedir gratis als materials del projecte Planète Francophone.

Si has contractat un dels nostres espectacles de literatura castellana per a secundària, en aquest cas et regalem un joc de rol: Las aventuras de Don Quijote.

Si has contractat una de les nostres obres de literatura catalana per a secundària et regalem un joc de rol sobre Mirall trencat.


No hi ha satisfacció més gran que compartir les alegries en equip. Gràcies per ser part d'això!Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar