Qui som

Qui som

Transeduca som una programadora de teatre infantil i juvenil per a centres educatius. Creiem en el teatre com a via de transmissió d'emocions i coneixement. Posem al servei de centres d'educació infantil, primària i secundària, espectacles de teatre escolar i juvenil, des de contes de tota la vida fins clàssics per a ESO i batxillerat, obres de teatre en anglès o també de teatre en francès ... Intentem cobrir les necessitats de tota la comunitat educativa vinculant el currículum a les arts escèniques, a través del teatre educatiu.

espectacles de classes de teatre
Recursos didàctics, música i exercicis per treballar els espectacles en classe.
equip de professionals en teatre
Un equip de coordinadors de sala que t'acompanyaran durant la teva experiència.
Actors natius i amb gran experiència
Actors del circuit professional i nadius de totes les llengües en les quals programem.

Més de 20 anys d'història

Més de 200.000 espectadors per temporada.

espectadors a les obres de teatre
professors de teatre infnatil

Més de 8.000 docents per temporada.

Més de 10.000 centres al llarg dels anys.

gran trajectòria fent obres de teatre
Més de 200 obres de teatre realitzades

Més de 200 obres.

Els últims tweets

Les nostres especialitats

Teatre infantil

Teatre infantil

El teatre juga un paper molt important en l'etapa d'educació infantil. En aquest cicle, assistir a veure una representació teatral ajuda els nens a millorar la seva capacitat de comprensió del llenguatge, a interioritzar els valors i missatges del conte o de la història, a reforçar la capacitat de concentració, a aprendre a desenvolupar una mirada crítica davant les propostes culturals que se'ns ofereixen, a gaudir de la música, de la dansa, dels textos literaris...

El teatre en educació infantil és una eina molt poderosa per treballar la fascinació dels nens des del ritme pausat, en un moment en què estan cada vegada més habituats a la hiperestimulació dels codis televisius i multimèdia. Pensem que incloure el teatre en les vostres sortides escolars d'educació infantil és una experiència estètica, emocional, lúdica i d'aprofitament. Us esperem!

Teatre primària

Teatre primària

El teatre a les diferents etapes d'educació primària juga un paper que va més enllà de la fascinació més innocent de l'etapa d'infantil. En un període en el qual el llenguatge està ben consolidat, l'aprofitament dels espectacles supera el poder d’allò (el showing, que dirien els anglosaxons), per treure el màxim suc a la part narrativa i a la transmissió de missatges (el telling, seguint amb la terminologia anglesa).

En aquesta etapa, l'assistència a representacions teatrals és una eina molt poderosa per fomentar la concentració, l'escolta, la paciència... I a més, podem obtenir el màxim profit de la interiorització de missatges, de la transmissió de valors, del gaudi estètic, de la interpel·lació a la mirada crítica ... En un moment en què proliferen els missatges curts, immediats i transmesos a gran velocitat; el ritme més pausat del teatre s'imposa com a experiència necessària en les etapes de primària.

Teatre en anglès

Teatre en anglès amb nadius

Assistir amb els vostres alumnes a representacions teatrals en llengua anglesa aporta sempre un valor afegit a les dinàmiques i activitats de listening que treballeu i proposeu a l'aula. Els nostres espectacles en anglès per a escolars esdevenen un exercici d'immersió cent per cent en anglès en el qual, passats els minuts inicials, els alumnes s'obliden que estan descodificant els missatges en una llengua estrangera, i entren de ple en la comprensió i en el gaudi de les nostres obres.

Creem espectacles que siguin entesos per aquells que encara no dominen la llengua anglesa, però, a la vegada, amb estructures gramaticals i vocabulari ric adaptat a cada cicle educatiu. El nostre valor diferencial és oferir obres de teatre de qualitat, amb un èmfasi en la part artística. Comptem amb actors de teatre de text i de musical nadius de països de parla anglesa, que formen part activa del panorama teatral.

Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
FES LA TEVA RESERVA