Qui som?

"Creiem en el teatre escolar com a via de transmissió d'emocions i coneixement"

T'apropem el teatre escolar

Estem presents a tot Espanya. Portem les nostres obres de teatre escolar a ciutats grans com Barcelona, Madrid, València o Sevilla; i també a pobles molt més petits, però igual d'importants. Sabem que la proximitat és un factor que teniu en compte per desenvolupar les vostres sortides de teatre infantil, primària i secundària, per això treballem per adaptar-nos a les vostres expectatives i necessitats.

Volem que compteu amb nosaltres en les vostres sortides escolars! Ens agrada que inclogueu el teatre en el vostre pla d'activitats. Per això t'oferim un gran ventall de possibilitats que es poden adaptar al teu centre escolar: teatre per a infantil, primària o secundària; teatre en anglès, teatre en francès, i diversos formats de teatre educatiu a la teva disposició. Per descomptat estem oberts a millorar dia a dia per adaptar-nos a les vostres necessitats. Volem que quan penseu en teatre i en sortides escolars, penseu en Transeduca.

Universalitat

Perquè el teatre és un llenguatge que connecta amb tot el món, una expressió artística que transcendeix a qualsevol cultura o tradició.

Compromís

Els nostres esforços es dirigeixen al fet que els centres escolars visquin l'experiència d'anar al teatre.

Pedagogia

Treballem per oferir obres adaptades a la realitat educativa i materials didàctics per complementar els continguts que es tracten a l'aula.

Imaginació

Volem que a partir del moment en què s'entra al teatre, l'audiència desconnecta i viatja a altres èpoques o a altres mons.

Vanguardia

Busquem noves formes de representar obres tant modernes com clàssiques, aportant una visió única.

teatre escolar obres de teatre escolar obres de teatre infantil teatre escolar
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
FES LA TEVA RESERVA