07-01-2016

Algunes idees per treure profit a la sortida al teatre amb la teva classe.

Algunes idees per treure profit a la sortida al teatre amb la teva classe.
Comencem any, trimestre i gira de la nostra obra de teatre per a Educació infantil i Primer cicle de primària The Vain Little Mouse. Per això, en el primer post d'aquest any volem donar-vos algunes idees de com seguir treballant a classe el títol The Vain little Mouse. Útil, fins i tot, si no us animeu a venir al teatre ;)
1. Fer entre tota la classe un llibre collage sobre el conte. Podeu dedicar dues pàgines als animals, dues a la granja, dues a les onomatopeies ... Com a font d'inspiració ens ha semblat preciosa aquesta proposta.

2. Utilitzar tota la vostra imaginació i creativitat per treballar els animals a través de la plàstica. Si, a més, poseu els noms en anglès a les vostres creacions, serà molt més fàcil que els alumnes recordin el vocabulari. Com suggeriments, us deixem aquest enllaç per fer animals amb gots de foam i aquest altre per crear-los amb pals de gelat. Perquè no us oblideu el nom de cap dels animals que heu creat, podeu descarregar aquest imprimibe i penjar-lo a la paret de l'aula.

3. The Vain Little Mouse és un conte molt adequat per treballar les onomatopeies. Amb infantil, proposem aquesta fitxa acompanyada d'aquest tauler per jugar. Amb els alumnes de cicle inicial de primària, creiem que és més adequat aquest bingo (aquí teniu les instruccions).

4. Una proposta que dóna una mica més de treball però que ens sembla preciosa, és fer entre tota la classe un conte pop up. Aquí us deixem un enllaç sobre com crear pop ups d'alguns animals, i un vídeo explicatiu de youtube a manera d'exemple.

5. Les nostres guies pedagògiques i activitats online sobre la nostra versió teatral en anglès per infantil i primer cicle de primària.
 
Esperem que us agradin els nostres suggeriments.

Feliç any i feliç inici de trimestre!
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar