10-02-2016

Treballar Moby Dick a primària i ESO (No només teatre escolar)

Treballar Moby Dick a primària i ESO (No només teatre escolar)
A punt d'acabar els carnavals, hem pensat que molts estareu buscant noves propostes per treballar a classe. Com nosaltres representem aquest any Moby Dick, estem súper motivats explorant el tema de les balenes, els cetacis, els oceans i la literatura de Melville. Així que hem pensat, per què no compartir amb els profes els recursos que més ens agraden? Potser alguns us serveixin per treballar a l'aula ... Què us sembla?
1. Quan es tracta de treballar sobre els oceans, Greenpeace aporta sempre molt material aprofitable a l'aula. Us deixem aquest pdf per treballar al voltant de la problemàtica dels oceans, de les reserves marines, dels compromisos a adoptar...

2. Per aprofundir amb els més joves de primària, ens ha agradat aquesta proposta de Pipo Games sobre els oceans, que inclou un descarregable perquè el completin directament els vostres alumnes.

3. També enfocat a segon cicle de primària, us suggerim aquest memory interactiu per conèixer les característiques d'alguns cetacis.

4. Per tercer cicle de primària i 1r i 2n d'ESO, us proposem aquest pdf del CRAM del Prat de Llobregat sobre les conseqüències de la contaminació acústica en els cetacis.

5. Finalment, vam recuperar aquest article del 2013 de la BBC, que tracta sobre els mites de l'agressivitat de la balena blanca i la història real que va donar origen a Moby Dick.


Desitgem que us agradin els nostres suggeriments!


Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar