25-04-2016

Tips per millorar la pronunciació en anglès a l'aula (no només teatre escolar)

Tips per millorar la pronunciació en anglès a l'aula (no només teatre escolar)
De cara al nou curs, hem modificat el nostre enfocament dels materials didàctics. Una de les nostres novetats és utilitzar els guions en anglès de les obres de teatre dirigides a primària i secundària, per categoritzar regles que ajudin els teus alumnes a millorar la pronunciació de manera sistematitzada.
A més de descarregar-te els nostres guions i les nostres guies de pronunciació, hem trobat a la xarxa diferents recursos per millorar la pronunciació dels vostres alumnes que ens ha semblat interessant compartir. Som-hi!

1. La guia ESL dels recursos vocàlics en anglès. Donades les diferències fonètiques de les vocals entre l'anglès i el castellà, no és d'estranyar que per als teus alumnes sigui un embolic absolut. Aquest enllaç permet descobrir totes les combinacions. Amb un total de més de 20.000 paraules, cada combinació es pot veure a través de diversos exemples.

2. Les Pronunciation Tips de la BBC amb consells per millorar la pronunciació i realitzar exercicis fonètics.

3. Aquesta explicació completa d' InglesTotal per entendre els 44 sons existents en anglès.

4. Les recomanacions i consells de PronunciandoEnInglés.com

5. Aquest article de Cultura Colectiva per millorar l'anglès a través de les cançons que ja vam compartir en la nostra pàgina de Facebook.

6. Venir a veure els nostres espectacles, i descarregar-les guies de pronunciació de les nostres obres de teatre en anglès.


Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar