29-04-2016

Selecció de recursos per a les nostres classes d'anglès a secundària (molt més que teatre)

Selecció de recursos per a les nostres classes d'anglès a secundària (molt més que teatre)
Imatge de lapizdeele.blogspot.com
Ja teniu aquí el nostre tercer lliurament de recursos útils en anglès per utilitzar a les vostres classes de secundària. Hem desenvolupat un filtrat de continguts que, vingueu o no al teatre amb nosaltres, us servirà per enriquir el vocabulari, la gramàtica i la pronunciació dels vostres alumnes. ¿Preparats? Som-hi!
1. Hem seleccionat aquest post que conté una llista amb taules gràfiques dels principals verbs preposicionals, ens sembla un bon material d'ús i consulta.

2. És habitual que als estudiants els costi diferenciar entre yet, already i still. Aquest post del blog de @monicats, resumeix molt bé les diferències entre els tres adverbis.

3. Les redaccions dels teus alumnes són pobres en connectors? Potser els ajudi consultar (i aplicar) els continguts d'aquest enllaç de Aprende inglés Sila.

4. El blog esmentat en el punt anterior és un bloc molt complet, també ens agrada molt la seva sèrie d'articles amb els 200 phrasal verbs més utilitzats en espanyol.

5. Pel que fa a vocabulari es refereix, aquest cop hem seleccionat un link per evitar l'abús de very i enriquir la utilització d'adjectius poc comuns.

6. Per acabar, us deixem amb aquesta infografia de false friends que ajudarà que els vostres alumnes deixin de ficar la pota amb l'ús incorrecte d'alguns vocables.

Esperem que us hagi resultat d'utilitat. Ens veiem pel blog o al teatre.


Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar