11-10-2018

Teatre en anglès amb nadius

Teatre en anglès amb nadius

Molts professors de llengües estrangeres es plantegen incloure activitats en anglès com a complement a les classes. Activitats en les quals els estudiants puguin prendre contacte amb la cultura britànica, americana o anglosaxona.

Per als centres que no compten amb nadius de països de parla anglesa entre el seu professorat, la sortida escolar al teatre els brinda la possibilitat que els seus alumnes tinguin l'oportunitat de veure a anglòfons mantenir una conversa i, fins i tot, interaccionar amb ells.

Per això la nostra aposta sempre és incloure títols que tinguin un cert interès acadèmic i atractiu per a cada un dels cicles escolars (independentment que sigui un clàssic de la literatura o una comèdia més actual) i realitzar col·loquis al final de cada representació. Aquests col·loquis són un espai en què els alumnes poden fer preguntes, satisfer dubtes i tenir un intercanvi d'impressions amb els actors.

Aquest any hem decidit donar el pas i només comptarem amb actors nadius per als nostres espectacles de primària i secundària (Tom Sawyer i Pygmalion), que realitzaran una gira de teatre escolar que recorrerà tot el país.

Un altre dels avantatges de planificar l'assistència al teatre és el valor que aporta a les dinàmiques de les classes d'anglès abans i després del dia de la representació. Els guions d'obres, jocs en anglès, exercicis de listening o speaking sobre el contingut dels espectacles són algunes de les activitats que proposem en les fitxes didàctiques que un equip de docents elaboren per a cada curs escolar. D'aquesta manera es pot treure el màxim partit a l'experiència i fomentar un treball i entusiasme del grup-classe.

Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar