01-03-2016

Recursos en francès per a secundària. Molt més que teatre escolar

Recursos en francès per a secundària. Molt més que teatre escolar
Com porteu el segon trimestre de curs? Després de la bona acollida que va tenir el nostre post de desembre amb recursos útils per treballar a l'aula, hem decidit repetir l'experiència. Com ho veieu? Us interessa? Aquí teniu les nostres propostes!
1. Ens ha agradat la completa guia d'activitats de Le Point Du Fle, amb exercicis d'àudio, fonètica, gramàtica, ortografia ...

2. De l'bloc Agir en Français, ens agrada especialment l'apartat d'idees per a docents, que us ajudarà a organitzar les vostres classes.

3. El bloc Una Tasse de FLE, amb un apartat molt ordenat dedicat a la gramàtica en què tot val per facilitar la comprensió dels estudiants, des de mapes conceptuals fins a jocs de domino.
 
4. El bloc Dímelo en francés otra vez, amb recursos per a millorar la comprensió, l'expressió escrita i oral separat per nivells (des de 1r d'ESO fins a Batxillerat).

5. FrancoToile, una biblioteca digital de vídeos i transcripcions de francoparlantes de tot el món.

6. A més, volem recordar-vos que tenim en gira el nostre espectacle en francès Notre Dame de Paris, del qual podeu veure el vídeo aquí.

7. Finalment, anunciar-vos que en breu tindreu notícies de la nostra producció per al curs 2016-2017: Li comte de Monte Cristo.


Desitgem que us agradin els nostres suggeriments!


Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar