05-06-2019

Entrevista a Educación 3.0

Entrevista a Educación 3.0
Ja podeu llegir l'entrevista que ens van fer al mitjà Educación 3.0! A la publicació parlem sobre la nostra visió de les arts escèniques com un element del curriculum escolar i de la importància del teatre com a complement educatiu.

Estem molt contents de comentar-vos que la pàgina Educació 3.0 ha realitzat una entrevista al director de Transeduca. Per a nosaltres és un honor que pàgines com a Educació 3.0, que és líder en innovació educativa, compti amb nosaltres per a explicar a la comunicació educativa la nostra labor.

En l'entrevista s'expliquen els avantatges d'aquesta mena de dinàmiques en l'entorn educatiu i explica en què consisteix el servei de teatre educatiu que oferim als centres, des dels objectius que tenim, com creem l'obra i l'equip amb el qual comptem per a realitzar-les.

"Un grup de professors en actiu estableixen els criteris didàctics i el llenguatge que més s'adequa a cada públic i a cada obra"

A més també explica que comptem amb un material addicional perquè els docents treballin les obres en classe, aquest material el podeu trobar en la nostra pàgina web, dintre de cada obra, i és gratuït.

Us deixem unes de les respostes de l'entrevista, en la qual es comenta com és el procés de creació de les obres de teatre.

"Cada curs escolar fem una selecció de títols basant-nos en valoracions i comentaris de tots els centres amb els quals treballem. En aquest moment, un equip artístic format per guionistes, compositors, dissenyadors, escenògrafs i coreògrafs desenvolupa l'espectacle seguint una sèrie de pautes per a aconseguir un equilibri entre el didàctic i el lúdic."

Pots llegir l'entrevista sencera aquí.

Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar