17-06-2019

Diàlegs d'obres de teatre en anglès

Diàlegs d'obres de teatre en anglès
Espectacle Pygmlaion (2001)
Si estàs buscant diàlegs d'obres de teatre en anglès, en aquest article trobaràs una selecció d'alguns títols. Les obres de teatre infantils són una excel·lent forma d'aconseguir que els nens millorin la seva creativitat, aprenguin a relacionar-se amb els altres, estimulin la seva memòria i desenvolupin la seva capacitat d'expressió.
Si a això li sumem que l'obra de teatre es realitza en anglès, obtenim un combo educatiu perfecte, ja que els nens aprendran a parlar un altre idioma i milloraran el seu nivell de fluïdesa i comunicació. Els nens gaudiran de tot el procés de la realització de l'obra de teatre i alhora serà una activitat positiva que pot despertar en ells l'amor per l'actuació i les arts dramàtiques.

Obres de teatre infantils en anglès

En aquesta ocasió et portem quatre obres de teatre diferents molt populars que els nens podran gaudir i que podreu traduir a l'anglès.

Hansel i Gretel

Un conte clàssic que pot ser perfectament adaptat a obra de teatre infantil. El clàssic conte en el qual dos germans acaben en una casa de xocolata que pertany a una bruixa és una opció excel·lent. Tots els nens somien amb tenir tota una casa feta de xocolata, amb la qual cosa la història els resultarà emocionant i inoblidable. Els seus diàlegs en anglès seran recordats per la seva divertida història plena de sorpreses.

Caputxeta Vermella

La història de la nena que s'endinsa al bosc és un conte infantil que no passa de moda. Aquesta història transmesa de forma oral durant dècades ha estat gaudida per diferents generacions de nens. En l'actualitat està molt present en la cultura popular. Els diàlegs entre Caputxeta i el llop, mentre es fa passar per la seva àvia, és tot un clàssic en diàlegs d'obres de teatre infantils.

Alícia al País de les Meravelles

Un llibre clàssic adaptat a múltiples pel·lícules d'enorme popularitat. Sens dubte, tots coneixen la història d'Alicia, una noia que s'endinsa en un món ple de situacions i personatges que traspassen tota lògica. Alguns dels diàlegs de la nena amb personatges com el Barreter Boig, el Gat de Chesire o la Reina de Cors són autèntics clàssics que portats al teatre infantil en anglès fan una gran combinació. Els nens gaudiran amb el món peculiar imaginat per Lewis Carroll.

Romeu i Julieta

Una de les obra de teatre en anglès més representatives d'un dels autors més importants de la història. Encara que el més important és que si està dirigida a un públic infantil, el guió estigui ben adaptat. Una història en què dos enamorats intenten estar junts malgrat l'oposició de les seves famílies. Aquesta obra té alguns dels diàlegs millor escrits en un guió de teatre en anglès.

Conclusió

Crear diàlegs en anglès amb el públic i així trencar la quarta paret pot ser una bona manera de que els nens interactuïn amb l'obra i així puguin millorar el seu anglès. Fer preguntes als nens quan els personatges van a prendre decisions o que els ajudin a realitzar certes accions, sens dubte, crearà una obra infantil més dinàmica i interessant. Als nens els encanta formar part i que s'escolti la seva opinió.

Finalment, hem de dir-te que aquestes obres que et proposem són només un petit exemple de la gran quantitat de creacions de teatre infantil que existeixen. Hi ha múltiples i variades obres de teatre que poden ser interpretades en anglès davant un públic infantil. Sens dubte, serà un record que guardarà el nen en la seva memòria durant tota la vida.
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar