22-01-2016

Recursos sobre la Generación del 27 (No només teatre escolar)

Recursos sobre la Generación del 27 (No només teatre escolar)
Imatge de l'obra de teatre per a secundària La casa de Bernarda Alba
Després de la bona acollida que va tenir entre vosaltres la newsletter de desembre amb recursos de llengua i literatura castellana per treballar a classe, hem decidit repetir l'experiència per al mes de gener. Aquest cop us hem preparat un monogràfic sobre la Generación del 27. Esperem que us agradi. Som-hi!
1. Ens ha encantat aquest llibre descarregable en pdf de la Junta d'Andalusia sobre la Generación del 27. Molt amè pels seus textos i gràfics, ben plantejat i de fàcil comprensió.

2. Ens ha semblat interessant aquest slide share de Joanpedi amb tres esquemes ben estructurats sobre la Generación del 27. Podeu utilitzar-lo a classe o recomanar-lo directament als vostres alumnes per sintetitzar conceptes.

3. Imperdible el documental Las sinsombrero, visionable aquí, per visibilitzar les dones que van ser creadores i protagonistes actives de la Generación del 27.

4. Àudio complet de la conferència de José Hierro  de 1987: Los poetas del 27 y mi generación.

5. Per acabar, us proposem aquesta pàgina de Facebook sobre la Generación del 27. Podeu proposar als vostres alumnes que la segueixin i donin la seva opinió sobre la qualitat de continguts que es comparteixen. Sugeriu-los que es converteixin en Community managers per un dia i proposeu-los que facin un projecte sobre què millorarien de la pàgina a nivell de disseny, estil de redacció i contingut.


Desitgem que us agradin els nostres suggeriments. Bon divendres a tothom!


Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar