12-05-2016

Recursos per treballar les emocions a educació infantil i cicle inicial

Recursos per treballar les emocions a educació infantil i cicle inicial
Imatge del nostre espectacle The Wizard of Oz
Que el lema de la nostra empresa sigui "Compartint emocions" no és casual. Creiem fermament en la importància de les emocions perquè el nen pugui interioritzar coneixements i aprendre. Està comprovat que els conflictes emocionals dificulten l'aprenentatge i poden afectar greument en el rendiment acadèmic, per la qual cosa és important treballar-los i resoldre'ls.
Per això, cal que a totes les etapes educatives destinem un temps a treballar la intel·ligència emocional dels alumnes. Avui ens centrarem en les etapes d'educació infantil i cicle inicial de primària. Aquí teniu la nostra selecció dels millors recursos que hem trobat a la web. Comencem!

1. El projecte Emocionario d' El aula de Elena, amb una interessant explicació de la dinàmica que ha seguit per treballar un diccionari de les emocions amb la seva classe.

2. Aquest projecte en Prezi d'Ángel Martínez per a treballar la intel·ligència emocional a través dels contes.

3. Sentirypensar
. Un lloc molt complet amb propostes i fitxes descarregables per a professors i alumnes (organitzats per cursos) per gestionar les emocions a primària.

4. Aquesta proposta de Actividadesinfantil.com per crear una guardiola dels sentiments, adaptable tant a infantil com a primer cicle.

5. Aquesta entrevista a José María Toro a El Rincon de hablar que ens ha encantat, gaudiu-la.

 
Esperem que us agradin les nostres propostes.


Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar