Cercador de teatre per a escolars

TREASURE ISLAND

TREASURE ISLAND
idioma
  • Anglès
cursos
  • Cicle Mitjà de Primària
  • Cicle Superior de Primària
  • Primer i Segon Curs d'ESO
Et preocupa que al teu alumnat cada vegada els costa més veure la utilitat pràctica d'estudiar anglès? Penses que existeixen poques propostes divertides i de qualitat per a aquestes edats, on la immersió lingüística amb persones natives sigui capaç d'emocionar-los? La nostra obra de teatre The treasure island és l'experiència perfecta per a satisfer aquesta necessitat.

Com pot ajudar-vos?

- us permetrà gaudir d'un espectacle d'aventures, amb ritme i una trama dinàmica que farà que l'hora d'activitat se us faci curta.

- ensenyarà a l'alumnat la importància de valors tan importants com ser fidels a si mateixos i l'honestedat.

- oferirà la possibilitat d'obrir un debat posterior (en anglès, per descomptat) sobre l'honor i el deure, sobre si podem situar la importància de tenir diners per sobre de les pèrdues humanes i els sofriments que causem per a aconseguir-ho.

- os proposem completar l'obra amb propostes descarregables exclusives per als qui la compreu, que us permetran organitzar a l'aula experiències gamificades. Així, com a punt de partida plantegem un Scavenger Hunt amb el qual us convidem des de l'inici del curs a fer una cerca del tresor. D'altra banda, muntem un break out edu posterior a l'assistència al teatre, que motivarà a la vostra classe a estar atenta a la representació, per a després poder superar reptes i assolir escapar de la situació complicada en la qual els situarem. Tot seran sorpreses!
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar