Cercador de teatre per a escolars

Tirant lo blanc

Tirant lo blanc
idioma
  • Català
cursos
  • Primer i Segon Curs d'ESO
  • Tercer i Quart Curs d'ESO
  • Batxillerat
  • Cicles Formatius de Grau Mitjà
És difícil despertar en l'alumnat la predisposició per llegir literatura medieval? Us diuen quan llegeixen Tirant lo blanc, que està escrit en català antic i que no entenen res? La nostra adaptació teatral de la novel·la de Joanot Martorell neix just amb la voluntat de resoldre aquest problema.

Com pot ajudar-vos?

la càrrega d'acció de la novel·la de cavalleries la fa perfecta per a adaptar-la teatralment a aquestes edats, mantenint un ritme trepidant en l'escenificació de les batalles que així són molt més comprensibles.

la relació amorosa entre Tirant i Carmesina és una altra de les trames que desperta molt interès en el públic adolescent.

- el llenguatge medieval adaptat és molt més fàcil d'entendre amb el suport visual de la representació teatral.

- la sortida al teatre es complementarà amb una gimcana on l'alumnat es convertirà en cavallers i dames del segle XV que hauran d'aconseguir resoldre uns enigmes sobre la novel·la que els permetrà arribar al teatre amb un major coneixement de l'obra; i amb un break out edu medieval per a realitzar després d'assistir a la representació.
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar