Cercador de teatre per a escolars

THE PHANTOM OF THE OPERA

THE PHANTOM OF THE OPERA
idioma
  • Anglès
cursos
  • Primer i Segon Curs d'ESO
  • Tercer i Quart Curs d'ESO
  • Batxillerat
  • Cicles Formatius de Grau Mitjà
Et preocupa que els teu alumnat es senti desmotivat perquè no són capaços d'entendre la majoria de discursos verbals en anglès que intenten consumir en el seu dia a dia? T'agradaria trobar un espectacle que augmentara la seva confiança en adonar-se que ho entenen tot al 100%? La nostra obra de teatre The phantom of the opera, pujarà l'autoestima del públic en una satisfactòria experiència d'immersió lingüística totalment comprensible, que a més us assegurem que serà d'allò més emocionant.

Com pot ajudar-vos?

-en un context en el qual és difícil descobrir sortides escolars en anglès dinamitzades per persones natives, us garantim que el nostre espectacle compleix aquest requisit.

-el caràcter interactiu de la nostra representació on el públic intervé ajuda a mantenir l'interès i l'emoció durant l'activitat.

-si compreu l'espectacle, us podreu descarregar un scavenger hunt que hauran de resoldre per a esbrinar quin és el títol i en el qual treballaran vocabulari i gramàtica prèviament a la sortida; i un Escape Room virtual ambientat en el segle XIX i situat en una òpera per als dies posteriors.
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar