Cercador de teatre per a escolars

TAMBORS DE PAU

TAMBORS DE PAU
cursos
  • Cicle Mitjà de Primària
  • Cicle Superior de Primària
  • Primer i Segon Curs d'ESO
  • Orientació
Et costa convèncer al teu alumnat sobre la possibilitat de resoldre els problemes de manera no agressiva? És difícil educar en una cultura per la pau quan els mitjans de comunicació ens bombardegen constantment sobre trobades bèl·liques entre països? Si aquestes són les teves inquietuds Tambors de pau, és l'espectacle perfecte per al teu alumnat.

Com pot ajudar-vos?

- la teva classe treballarà la diferència entre els conceptes de conflicte i violència.

- servirà com a punt de partida per a analitzar els conflictes que identifiquem en el nostre entorn més pròxim i els conflictes que veiem als mitjans de comunicació.

- facilitarà l'empatia que us permetrà establir compromisos grupals per a resoldre situacions de conflicte i millorar la convivència a l'aula.

- podreu completar l'experiència de l'espectacle amb dinàmiques gamificades prèvies i posteriors a la representació que us ajudaran a desenvolupar pautes per a trencar l'escala que porta del conflicte a la violència.
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar