Cercador de teatre per a escolars

Oliver Twist

Oliver Twist
idioma
  • Anglès
cursos
  • Cicle Mitjà de Primària
  • Cicle Superior de Primària
  • Primer i Segon Curs d'ESO
Observes que les teves i els teus alumnes busquen activitats pràctiques en les quals puguin expressar-se i divertir-se mentre practiquen anglès? La nostra obra de teatre és una experiència perfecta perquè s'ho passin bé alhora que tenen la sensació que entenen al 100% la trama.

Com pot ajudar-vos?
- cerca
 ensenyar a l'alumnat els conflictes de l'època i la diferència de classe.
- serà emocionant per a l'alumnat comprovar que són capaços d'entendre una obra 100% en anglès i mesurar el seu coneixement de la llengua en llançar-se a veure una obra en anglès.
- en l'actualitat és difícil trobar activitats amb un bon nivell d'anglès tant per l'ús dels diferents temps verbals com per l'amplitud de vocabulari que utilitzen que s'adeqüi al nivell de les alumnes i els alumnes de segon i tercer cicle de primària i primers cursos d'ESO.
- serà una excusa per a treballar amb la teva classe d'anglès vocabulari o estructures gramaticals. Per exemple, podreu treballar paraules relacionades amb una altra època.
- ampliarà l'interès dels teus alumnes per la literatura d'aventures.
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar