Cercador de teatre per a escolars

Mr. Bullying, tots contra ell!

Mr. Bullying, tots contra ell!
cursos
  • Cicle Superior de Primària
  • Primer i Segon Curs d'ESO
  • Tercer i Quart Curs d'ESO
  • Orientació
Et costa que el teu alumnat comprengui quines actituds s'inclouen dins del bullying? Busqueu una activitat perquè la teva classe reflexioni sobre la diversitat d'actituds i realitats que podem trobar a l'aula i puguin empatitzar amb la resta de companys i companyes? El teatre és un instrument ideal per a generar empatia, per la qual cosa la nostra obra de teatre serà molt més efectiva per a treballar l'assetjament escolar que altres dinàmiques o discursos més abstractes.

Com pot ajudar-vos la nostra proposta?

- servirà per a il·lustrar a l'alumnat sobre actituds d'assetjament escolar a l'aula que fins ara no tenien identificades com a tals.

- interpel·larà i fomentarà la reflexió d'aquelles alumnes i alumnes que potser començaven a actuar de manera assetjadora en classe.

- servirà de punt de partida per a treballar l'assetjament escolar al llarg de tot el curs, amb activitats ludificades que complementaran l'activitat abans i després de la sortida al teatre.
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar