Cercador de teatre per a escolars

LE CHEF

LE CHEF
idioma
  • Francès
cursos
  • Primer i Segon Curs d'ESO
  • Tercer i Quart Curs d'ESO
  • Batxillerat
  • Cicles Formatius de Grau Mitjà
Et costa trobar sortides en francès que siguin motivadores per al teu alumnat, pròximes al teu centre educatiu i que estiguin desenvolupades per persones que parlin francès nadiu? El nostre espectacle en francès Le chef compleix amb aquests tres requisits.

Com pot ajudar-vos?

- en un context en el qual els mitjans audiovisuals són els més consumits pels i les adolescents adaptem al teatre la pel·lícula del mateix títol que podeu visualitzar en francès abans o després de la representació.

-l'adaptació teatral oferirà una experiència emocional més pròxima i més intensa per a l'alumnat on la necessitat d'entendre la llengua francesa en directe serà un repte molt més vivencial. A més, i a diferència de la pel·lícula, l'obra de teatre ha estat concebuda específicament pensant en el públic de secundària que té francès com a llengua estrangera, per la qual cosa la comprensió del llenguatge parlat serà més senzilla. Els alumnes se sentiran entusiasmats en adonar-se que entenen al 100% una obra de teatre en francès amb actors natius.

-abans i després de l'obra podreu treballar amb el material que us proporcionem per a ludificar la trama, el vocabulari i els personatges de l'obra. Hem creat un jeu de piste i un jeu d'évasion que servirà perquè preparin a l'aula de manera motivadora la sortida al teatre i perquè la recuperin posteriorment.
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar