Cercador de teatre per a escolars

L'assassinat del professor de matemàtiques

L'assassinat del professor de matemàtiques
idioma
  • Castellà
  • Català
cursos
  • Primer i Segon Curs d'ESO
Et cansa sentir al teu alumnat queixar-se o frustrar-se quan aprenen una cosa nova? Cerques una novel·la on la teva classe pugui sentir-se identificada amb el seu paper a l'aula? T'agradaria que l'alumnat s'interessi per les lectures contemporànies externes a les lectures obligades clàssiques? Amb la nostra adaptació lliure sobre les novel·les de Jordi Sierra i Fabra, en les quals s'inclouen L'assassinat del professor de matemàtiques, L'assassinat del professor de música i L'assassinat del professor de literatura, la teva classe podrà identificar-se amb els personatges alhora que s'interessen per les lectures modernes.

Com pot ajudar-vos?

-servirà com a font de motivació per als qui no tinguin com a hàbit la lectura, ensenyant que existeixen llibres no curriculars entretinguts i amb trames emocionants.

-aproximarà a l'alumnat a aquelles matèries en les quals menys còmode se sentin i traslladarà al seu imaginari la idea que poden aconseguir superar els obstacles que ells mateixos es posen en enfrontar-se a elles.

-proporcionarà al professorat l'oportunitat de treballar conceptes externs a la novel·la, com per exemple l'autoconeixement, l'autoconfiança i l'amistat.

-per a completar la sortida al teatre abans i després, els alumnes podran executar unes activitats ludificades similars a la dels protagonistes on amb el seu enginy i imaginació hauran d'obtenir les diferents respostes i descobrir qui ha realitzat l'assassinat.
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar