Cercador de teatre per a escolars

LA FILLA DEL MAR

LA FILLA DEL MAR
idioma
  • Català
cursos
  • Primer i Segon Curs d'ESO
  • Tercer i Quart Curs d'ESO
  • Batxillerat
  • Cicles Formatius de Grau Mitjà
Penses que el teu alumnat prefereix descarregar un resum d'Internet a llegir-se qualsevol dels textos que proposeu a l'aula? Busqueu una manera de fer-los entendre que La filla del mar és la història d'un triangle amorós que pot interessar-los i fins i tot semblar-se a altres històries més pròximes plasmades en les sèries que consumeixen? La nostra adaptació teatral del text de Guimerà, els demostrarà que els clàssics de la literatura catalana poden posar-se en escena d'una forma molt actual que aconseguirà atrapar-los.

Com pot ajudar-vos?

-ampliarà el coneixement de l'alumnat sobre l'obra literària de Guimerà més enllà de llegir Terra baixa, amb aquest títol que tanca el període de màxima plenitud de l'autor.

- mostrarà a l'alumnat que qüestions socials com la discriminació i la por al diferent ja eren vigents a la Catalunya del segle XIX.

-els permetrà relacionar-se amb el text de Guimerà, escrit per a ser teatralitzat, des d'una experiència escènica, molt més adequada en aquest cas que una mera lectura.

-la sortida escolar es complementarà amb una activitat lúdica per a treballar l'abans i després, en les quals la classe podrà treballar l'autor, els personatges, les diferències de les classes i la discriminació social.
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar