Cercador de teatre per a escolars

La casa de Bernarda Alba

La casa de Bernarda Alba
idioma
  • Castellà
cursos
  • Tercer i Quart Curs d'ESO
  • Batxillerat
  • Cicles Formatius de Grau Mitjà
Et costa que el teu alumnat llegeixi de manera autònoma l'obra de Lorca? És difícil que amb la immediatesa de les pantalles siguin capaces de concentrar-se i emocionar-se amb propostes i discursos més elaborats i que els demanen major esforç? La nostra obra de teatre és un recurs pròxim, concebuda amb un ritme que els permet mantenir l'interès en la trama de La casa de Bernarda Alba.

Com pot ajudar-vos?

-servirà com a font de motivació per als qui fins ara no s'han animat a llegir el text, els convencerem que el teatre de Lorca pot emocionar-los.

-serà clarificador per als qui s'han acostat primer a la font original, facilitant la comprensió del vocabulari i els símbols.

-donarà a la vostra classe una idea general de la situació de la dona a l'Espanya de l'època i la importància que té dins del teatre de Lorca.

-la proposta es completa amb una gymkana per a realitzar abans de venir al teatre i amb un break out edu per a treballar després d'assistir a la representació que us permetrà acostar-vos de manera dinàmica a la Generació del 27, als símbols lorquians i al feminisme segons ho entenia Federico.
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar