Cercador de teatre per a escolars

La bella i la bèstia

La bella i la bèstia
cursos
  • Educació Infantil
  • Cicle Inicial de Primària
Cerques un espectacle ple de màgia però amb un argument més elaborat que els contes tradicionals d'animals? Vols oferir a la teva classe una experiència teatral que els serveixi com a primera aproximació a la literatura dels contes de fades? Sens dubte, La bella i la Bèstia és el vostre espectacle.

Com pot ajudar-vos?
- l'argument de la història és una oportunitat fantàstica per a treballar que la bellesa està a l'interior i treballar l'autoestima; a més ens servirà per a aprofundir en la importància de ser bona persona i fer el bé.
- l'obra ens mostra una Bella intel·ligent i amb idees pròpies que ens permet continuar trencant l'estereotip de princesa indefensa. A més, arran de la seva passió per la lectura també podrem treballar altres contes clàssics.
- complementarem la proposta teatral amb materials descarregables que us proposen jocs i dinàmiques per a treballar a l'aula els contes de fades, els personatges i la trama.
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar