Cercador de teatre per a escolars

HISTORIA DE UNA ESCALERA

HISTORIA DE UNA ESCALERA
idioma
  • Castellà
cursos
  • Primer i Segon Curs d'ESO
  • Tercer i Quart Curs d'ESO
  • Batxillerat
  • Cicles Formatius de Grau Mitjà
Esteu cansats de trobar-vos alumnes que prefereixen no llegir l'obra de teatre i buscar un resum en Internet? Busqueu una manera de fer-los entendre que no es tracta d'una trama molt llunyana a alguna de les sèries que veuen en Netflix? La nostra proposta escènica és un recurs pròxim a ells, pensat per a despertar-los l'interès pel teatre d'Antonio Buero Vallejo.

Com pot ajudar-vos?

-servirà com a primera aproximació del vostre alumnat al teatre espanyol de postguerra.

-donarà una idea clara i completa de l'argument a aquells que encara no s'hagin llegit l'obra.

- clarificarà l'argument per a aquells que sí que han llegit el text, però, acostumats a discursos més audiovisuals, tenen dificultats per a posar-lo en context.

-l'obra de teatre es completarà amb activitats gamificades que els permetrà acostar-se al món dramàtic d'Antonio Buero Vallejo i valorar si els temes centrals de l'obra de postguerra com l'opressió de la societat, el pas del temps, les desigualtats socials i els conflictes generacionals continuen vigents en l'actualitat.
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar