Cercador de teatre per a escolars

Emilia arrive à Paris

Emilia arrive à Paris
idioma
  • Francès
cursos
  • Primer i Segon Curs d'ESO
  • Tercer i Quart Curs d'ESO
  • Batxillerat
  • Cicles Formatius de Grau Mitjà
Et costa trobar sortides en francès que siguin motivadores per al teu alumnat, pròximes al teu centre educatiu i que estiguin desenvolupades per persones que parlin francès nadiu? Cerques una activitat en francès que realment motivi al teu alumnat a aprendre vocabulari nou? El nostre espectacle en francès “Emilia arrive à Paris” compleix amb aquests requisits.

Com pot ajudar-vos?
- en un context en el qual els mitjans audiovisuals són els més consumits per les i els adolescents portem de la pantalla petita la història. Una jove espanyola haurà de traslladar-se a París per treball, allí coneixerà a noves persones, nous costums i modals.
- l'adaptació  teatral oferirà una experiència emocional més pròxima i més intensa per a l'alumnat,  on la necessitat d'entendre la llengua francesa en directe serà un repte molt més vivencial.
- abans i després de l'obra podreu treballar amb el material que us proporcionarem per a ludificar la trama, el vocabulari i els personatges de l'obra.
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar