Cercador de teatre per a escolars

El ratolí Pérez

El ratolí Pérez
cursos
  • Educació Infantil
  • Cicle Inicial de Primària
Penses que és important treballar amb el teu alumnat conceptes com l'amistat i el treball en equip? Us costa trobar experiències en les quals es treballi la higiene dental destinades als més petits? La reposició del nostre èxit és un recurs pensat perquè els teus alumnes comprenguin el valor de l'amistat i s'iniciïn en la higiene dental. Si ho contractes et proposarem recursos per a treballar en aula l'amistat, la història d'un dels ratolins més famosos i la importància de rentar-se les dents, independentment d'en quin mes vinguis a veure la representació.

Com pot ajudar-vos?
  • serà una experiència visual i educativa per a iniciar als més petits en el món de la higiene dental: la importància de rentar-se les dents, què és una càries, etc.
  • a través de la història d'un dels ratolins més famosos, podràs treballar l'amistat, el perdó i el bé i el mal.
  • completem la proposta amb experiències gamificades per a treballar la trama de l'obra des de la fantasia abans i després de venir al teatre.
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar