Cercador de teatre per a escolars

El Monstre de Colors

El Monstre de Colors
conceptos
  • Adaptació teatral de “El Monstre de Colors”
  • Educació emocional
  • Treballarels colors i les emocions
  • Basat en l’obra d’Anna Llenas
cursos
  • Educació Infantil
  • Cicle Inicial de Primària
El Monstre de Colors torna al teatre després de fer una gira de més de 100 dates per teatres de tot el país. Una adaptació del conte d'Anna Llenas amb més de 300.000 còpies venudes i traduït a 16 idiomes.

Un espectacle de titelles, música i colors per als més petits amb el qual viatjarem al món de les emocions. Veurem al monstre confós, content, confús, enfadat, trist, acovardit i enamorat; i al costat d'ell aprendrem a ordenar i posar nom a cada emoció.

Planifica les teves sortides escolars per treballar les emocions en educació infantil i en primària. Podràs reforçar el treball a l'aula a través de les nostres fitxes didàctiques i activitats per pintar.

Testimonis

"Tot perfecte!" Imma, Arealonga.      "Posada en escena espectacular!" Maria, Escola Maria Assumpta.      "Ha estat genial!" María, Santa Cristina.        "Enhorabona!" Escuela Amanecer.        "M'ha agradat moltíssim. Molt ben adaptat!" Noelia, Escuela Nile.       "Molt bona feina per part de tots: acollida i actors." Dolors, Escola Virolai.      "Crec que ha estat molt interessant per als nens i ha captat la seva atenció completament. Sí repetiria." Maria José, Doctor Federico Rubio.    “M'agradaria que els alumnes dels propers anys també poguessin gaudir d' El Monstre de Colors. Ha estat meravellosa!” Eva, Escola del Contes.      “Ens ha agradat molt. Molt enriquidor.” Montse, Badalones.     “Una de les millors obres que hem vist.” Cristina, Escola Llibertat.   “Molt participatiu i adaptat als nens. Genial!” Escola Antoni Tapies
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar