Cercador de teatre per a escolars

El Monstre de Colors

El Monstre de Colors
conceptos
  • Adaptació de “El Monstre de Colors”
  • Educació emocional
  • Treballar els colors i les emocions
  • Basat en l’obra d’Anna Llenas
cursos
  • Educació Infantil
  • Cicle Inicial de Primària

El color groc vol dir que estàs content. El blau és la tristesa, el vermell és la ràbia, el negre la por... El verd ... Quin embolic! Cada color representa una emoció, però cal saber entendre-les per posa-les en ordre.

Adaptació teatral de “El Monstre de Colors”, l'obra d'Anna Llenas amb més de 300.000 còpies venudes, publicada per Editorial Flamboyant i traduïda a 16 idiomes.

Planifica les teves sortides escolars amb aquest espectacle per treballar les emocions en educació infantil i en primària. Podràs reforçar el treball a l'aula a través de la nostra proposta d'activitats, materials per acolorir i cançons.


*Truca per consultar disponibilitat.

Testimonis

"Tot perfecte!" Imma, Arealonga.      "Posada en escena espectacular!" Maria, María Assumpta.      "Ha estat genial!" María, Santa Cristina.        "Enhorabona!" Escuela Amanecer.        "M'ha agradat moltíssim. Molt ben adaptat!" Noelia, Escuela Nile.       "Molt bona feina per part de tots: acollida i actors." Dolors, Escola Virolai.      "Crec que ha estat molt interessant per als nens i ha captat la seva atenció completament. Sí repetiria." Maria José, Doctor Federico Rubio.    “M'agradaria que els alumnes dels propers anys també poguessin gaudir d' El Monstre de Colors. Ha estat meravellosa!” Eva, Escola del Contes.      “Ens ha agradat molt. Molt enriquidor.” Montse, Badalones.     “Una de les millors obres que hem vist.” Cristina, Escola Llibertat.
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar