Cercador de teatre per a escolars

DON QUIJOTE

DON QUIJOTE
idioma
  • Castellà
cursos
  • Primer i Segon Curs d'ESO
  • Tercer i Quart Curs d'ESO
  • Batxillerat
  • Cicles Formatius de Grau Mitjà
Et costa convèncer al teu alumnat perquè es posin a llegir Don Quijote? Pensen que és un text massa antic que no pot fer-los gràcia i que no entendran res? La nostra obra de teatre és un recurs pròxim a ells, pensat per a despertar-los l'interès per l'obra de Cervantes.

Com pot ajudar-vos?

-servirà com a font de motivació per als qui fins ara no s'han animat a llegir el text, els convencerem que els clàssics poden ser divertits.

-serà clarificador per a aquells que s'han acostat primer a la font original, facilitant la comprensió d'episodis que en una lectura individual els hagi pogut semblar complexa.

-donarà a tota la vostra classe una idea general de la trama de la primera i segona part del Quixot, que els ajudarà a contextualitzar quan abordin la teoria del llibre.

-la proposta es completa amb una gimcana per a realitzar abans de venir al teatre i amb un break out edu per a treballar després d'assistir a la representació. Abordar l'obra des de la ludificació competint amb altres grups dins de la mateixa classe els motivarà a aprofundir en l'obra i l'autor.
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar