Mr. Bullying

Mr. Bullying
conceptos
  • Assetjament escolar (bullying)
  • Activitats per a primària i secundària
  • Introducció i prevenció en adolescents
  • Integració a l'aula
Reposem la nostra obra de teatre sobre l'assetjament escolardirigida a alumnes de cicle superior de primària i ESO.

Bullying és la historia d'una noia nova a l'institut; de les simpaties que desperta en alguns companys i de les inseguretats que genera en d'altres. De cop i volta, les bromes deixen de ser-ho, els companys es deixen portar pels comentaris de tercers i la vida de la protagonista es veu afectada i perjudicada sense saber molt bé què està passant.

Una situación freqüent en la realitat de preadolescents i adolescents, sobre la qual hem de treballar. És important proporcionar suport emocional a les víctimes i confrontar amb els assetjadors la seva actitud, així com dotar a tots els alumnes d'eines socioeducativesque permetin reforçar el vincle relacional entre iguals i extinguir aquest tipus de conflictes.

Testimonis

"Les actrius han actuat molt bé." Escola Maria Carbonell      "Bones actrius, transmeten bons valors i arriben al públic (alumnes i adults). Gràcies, seguiu fent teatre útil per a la vida." Escola Jorge Manrique        "Molt interessant per a alumnes d'aquesta edat. Molta participació dels alumnes i bones explicacions de les actrius.", Escola Santa Teresa        "Molt inspiradora i ben interpretada." Jesuïtes Gràcia.          "Repetirem!" Elisenda, Institut La Carpa.          "Ha estat molt bé!" Eduard, Jaume Balmes.
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar