Lazarillo de Tormes

Lazarillo de Tormes
conceptos
  • Novel·la picaresca
  • Estaments socials del segle XVI
  • Autor desconegut
Adaptació teatral de La vida de Lazarillo de Tormes y de sus fortunas y adversidades, la novel·la picaresca per excel·lència. El retrat de la societat del moment i la crítica als diferents estaments socials i religiosos (a través dels diferents personatges amb els quals conviu Lázaro, com el cec o el clergue) són alguns dels elements que segueixen generant interès en professors i alumnes com a principals exponents del període literari.

Amb autor desconegut (en disputa constant), l'obra està envoltada de misteri i segueix sent un dels pilars de la nostra literatura gairebé 500 anys després de la publicació del llibre.

Una lectura obligatòria dirigida a estudiants d'ESO i batxillerat que podreu treballar abans i després de la representació amb activitats per a analitzar l'estructura, els diferents capítols i la simbologia.

Testimonis

Ens ha agradat molt”, Institut Ramon Pont.        “S'agraeix l'adaptació als temps!”, Ntra. Señora de Azitain-La Salle.        “Molt bona adaptació, tenint en compte el públic.”, Juan Orobiogoita.           “El Lazarillo és una obra molt apropiada.”, Instituto Arrastre.        “M'ha encantat els actors!”, Ikastola Olabide.       “Fantàstic, com sempre.”, Berriz.        "Excel·lent adaptació, molt divertida." Instituto Casas viejas.         "M'ha encantat l'adaptació d'aquest clàssic." Chuz, Centro Atenea.
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar