L'assassinat del professor de matemàtiques

L'assassinat del professor de matemàtiques
L'obra "L'assassinat del professor de matemàtiques" es tracta d'una adaptació lliure dels llibres de Jordi Sierra i Fabras. En el que es tracten diferents temes i és perfecte per a aquells alumnes de primer cicle de l'ESO que, entre altres assignatures, les matemàtiques no són el seu fort.

Aquest espectacle relata la història d'uns joves, que després de suspendre el seu examen de matemàtiques i la seva segona oportunitat per a aprovar, hauran de posar a prova el seu enginy per aconseguir superar amb èxit les diferents gymkhanes.

Els enigmes, problemes i les proves d'enginys faran que els alumnes adquireixin confiança i posi a prova amb humor, el seu enginy, valors i esforç per a arribar a aconseguir els seus objectius. Tot això es completa amb les guies didàctiques, que els faran resoldre unes de les proves que apareixen en l'obra.


Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar